mehmet_ertas_insaat
Ekonomi Yaşam

BALIKESİR’DE GÖZ GÖRE GÖRE ÇÖKTÜLER

Şark Kurnazlıkları ve Koruma Ordusu İle Balıkesir’de Bazı İşyerlerine Nasıl Çöküldü?

BALIKESİR’DE GÖZ GÖRE GÖRE ÇÖKTÜLER
kafkas_reklam yeliz

BALIKESİR’DE GÖZ GÖRE GÖRE ÇÖKTÜLER

Şark Kurnazlıkları ve Koruma Ordusu İle Balıkesir’de Bazı İş yerlerine Nasıl Çöküldü?

kay_sut12_0

BALIKESİR’DE BAZI ŞİRKETLERE HİLE İLE ÇÖKEN SÖZDE HOLDİNGE KARŞI HUKUKİ MÜCADELE BAŞLADI

Geçmişi şaibeler ile anılan, Banka ve Finans kurumlarında itibarı hakkında manidar duyumlar aldığımız bir sözde Holding, Balıkesir’in bazı yerel sanayi şirketlerine hile ile amiyane tabirle çöktüğü iddiaları Balıkesir ve ülke gündemini fazlaca meşgul edeceğe benziyor.

Üstelik hileli, şaibeli manidar faaliyetlerine Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sn Devlet Bahçeli ile yakın olduklarına dair maksadı belli odaklarca yapıldığı iddia edilen algı operasyonlarıyla,  bürokrasi ve Adliyelerde ki faaliyetleri için akıllarınca kalkan olarak kullandıkları iddia edilen bu sözde Holdingin dikkatimizi çeken faaliyetlerine mercek tutmaya karar verdik.

Sözde Holding patronunun Sn Cumhurbaşkanımız ve Sn Bahçeli ile yakın olduklarına dair manidar iddiaları araştırdık ve gördük ki bu kasıtlı ve manidar şekilde yayılan yakınlık iddiaları son derece kripto emareler gösteren algı operasyonundan başka bir şey değil.

Sözde Holdingin gerçekleştirdiği iddia edilen baskı, manidar söylentiler ve çökme noktasına varan anlayışlarına karşı Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Bahçeli’nin isimlerinin fütursuzca kullanılmış olmasının hesabının sorulmasını Balıkesir kamuoyu bekliyor.

Ağrı doğumlu şark kurnazı, sözde Holdingin sözde patronu, gayrı meşru çete gibi koruma ordusu ile Balıkesir’imizdeki bazı iş yerlerine nasıl çöktüğünün hikayesi gündemi günlerce meşgul edecek cinsten.

Holdinginin yurt dışı milyonlarca dolar krediyi nasıl bulduğu, hayali ekonomik raporlar ile finansta sıkıntı yaşayan mal varlığına rağmen büyük şirketlere Avcı Simsarlarını gönderdiği iddiaları, yetkililerin dikkatini fazlasıyla çekmeye yetecek durumda.

Avcı simsarlar, bu sözde Holdingin rayicin iki katına, finansta sıkıntı yaşayan şirketi satın alabileceğini ancak bunun için, yurt dışı krediye teminat kullanmak üzere danışıklı işlemlerle bu sözde Holdinge kurban şirketin şekli bir bedelle satılmış gibi gösterilerek dahil etmesi halinde mümkün olacağını değerlendiriliyor.

Bu tezgaha kanan şirket yurt dışı kredi ile finans sorununu kalıcı çözeceğine inanarak,  sadece noter masrafına şekli satım/devir akitleri ile mamelekini sözde Holdinge devrederek hiçbir zaman onaylanmayacak kredi dosyasının sonuçlanmasını ve paranın gelmesini beyhude bekliyor!

Sözde Holding Balıkesir’imizin köklü markası KAY-SÜT şirketlerine bu modelle şekli hukuki işlemlerle resmen çöktü.

Üstelik KAY-SÜT’ün patronu Kemal Ayhan Covid illetinden bu sene başında sürpriz şekilde vefat edince bu hukuki çökme adeta bir talana dönüştü.

Yaptığımız araştırmalarda elde ettiğimiz verilere göre Balıkesir’imizin köklü firmalarından Nazar Un’da bu sözde Holdinge av olan Balıkesir şirketlerinden biri olmuş.

Sözde Holdingin patronu keyifle hukuken çöktüğü Balıkesir şirketlerini paraya tahvil edecekken sürpriz bir hukuki sorun ile karşılaştı.

KAY-SÜT’ün çözüm ortağı bazı alacaklılarını (Havranlı Süt Ürünleri Tacirleri ve Hayvan tüccarları  aynı zamanda Müteahhit  iş insanları amca oğulları   M.D&M.D ) ve bir kısım mirasçılarını temsil eden İzmirli Ergüven Hukuk Bürosu; Mütevefa Kemal Ayhan’ın bireysel mirasına ve şirketlerinin mal varlığının tamamına tedbir ve haciz uyguladı.

Ayrıca tapu devirleri, hisse devirlerinin iptali için tedbirli davalar açarak hukuki çökme eyleminin sonuca gitmesini frenlediler.

03.09.2022 tarihinde ise Kemal Ayhan’ın 11 mirasçısı ile protokolle anlaşarak İcra, Ticaret, Asliye mahkeme ve dairelerinde yapılacak ve yapılmış müracaatlarda işbirliği protokolü imzalandı.

Ayrıca sözde Holdingin hukuk dışı faaliyetleri ve bu faaliyetlere yardımcı olan görevliler ile ilgili yasal müracaat yapılmasına da karar verildi.

Ulaştığımız kaynaklardan, sözde Holdingin karşılıksız 60 milyon TL’lik kambiyo evrakına karşı da Ergüven Hukuk Bürosunca sözde Holdingin İflası istemli yasal takip başlatıldığını öğrendik.

Balıkesir’imiz YÖRSAN’dan sonra ikinci bir kaybı daha yaşamamalı. Umalım ki KAY-SÜT gibi bir simge şirketi daha yok fiyata  Balıkesir’imiz, Ağrı’dan gelen bu ayrık otu sözde Holdinge kaptırmasın.

YUKKON-REKLAM yahya yavuz

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sen de yorum yaparak katılım gösterebilirsin  

elit-mantolama

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL