mehmet_ertas_insaat
Selim Gülgeç

BİGADİÇ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI YENİ BAŞKANI TALAT SARI SEÇİLDİ.

BİGADİÇ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANLIK SEÇİMİNİ 06.02.2022 TARİHİNDE KAZANAN TALAT SARI ARKADAŞIMA BAŞARILAR DİLİYORUM.   BAŞKAN TALAT SARI’NIN TEŞEKKÜR SÖZLERİ “Bigadiç Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlık seçimi için öncelikle..

BİGADİÇ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI YENİ BAŞKANI TALAT SARI SEÇİLDİ.
kafkas_reklam yeliz

BİGADİÇ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANLIK SEÇİMİNİ 06.02.2022 TARİHİNDE KAZANAN TALAT SARI ARKADAŞIMA BAŞARILAR DİLİYORUM.

 

BAŞKAN TALAT SARI’NIN TEŞEKKÜR SÖZLERİ

“Bigadiç Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlık seçimi için öncelikle seçime iştirak ederek katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.Ve şu anda Bigadiç halkına hizmet için toprağını eken çiftçiye, tezgâhının, ekmek teknesinin başında ter döken tüm esnaf ve sanatkâr kardeşlerime selamlarımı gönderiyorum.

 

Bu bir hizmet aşkıdır. Sizlerin desteği ile bu görev bize nasip oldu ilçemiz esnafı için güzel işler başaracağımıza inanıyorum. 06.02.2022 tarihinde yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçiminde esnafımız kazandı, odamız kazandı. Netice itibariyle benimle beraber yol yürüyen 2 aylık dönemde gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretlerinde beraber olduğumuz yönetim kurulu üyelerimize, bizimle bize yakından uzaktan destekleyen dostlarımıza, bize oy atan atmayan bütün üyelerimize ve odamızın değerli personeline, ayrıca seçim süresince güvenliğimizi sağlayan emniyet teşkilatı personeline, Bigadiç İlçe Seçim Kurulumuza, esnaf odalarımızın genel sekreterlerimize ve her zaman sesimiz olan basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum.

 

Bana göstermiş olduğunuz güvene minnettar olduğumu belirtmek isterim. Allah herkesten razı olsun. Bir an önce görevimize başlayacağız. Bizi çok fazla iş bekliyor. Şimdi, 4 yıl boyunca yeni yönetim kurulumuzla meslektaşlarımız, ülkemiz ve halkımız için enerjimizin sonuna kadar çalışmaya ve üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğiz.”

 

Saygılarımla

YUKKON-REKLAM yahya yavuz

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sen de yorum yaparak katılım gösterebilirsin  

elit-mantolama

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL